Maalaus

490,00 

Meiltä löydät ammattitaitoiset maalarit sisä- ja ulko-maalaustöihin. Teemme myös sulkumaalaukset palovahinkokohteissa ja tupakoiduissa asunnoissa. Lähetä suunnitelmat/ tarjouspyyntösi s-postilla, niin vastaamme mahdollisimman pian.

SKU N/A Osasto

Lisätiedot

Maalaustuotteet valitaan aina kohteen mukaan. Tehosteseinään suosittelemme himmeää maalia. Tikkurilan Harmony on vesiohenteinen, hajuton ja täysin liuotteeton maali, joka on suunniteltu erityisesti sisätilojen seinien ja kattojen maalaamiseen. Tämä maali on tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi olohuoneissa, makuuhuoneissa, eteisissä ja muissa vastaavissa tiloissa, joissa halutaan luoda miellyttävä ja kestävä maalipinta.

Harmony-maali on akryylipohjainen ja se kuivuu nopeasti. Se on helppo levittää, eikä siitä vapaudu epämiellyttäviä hajuja. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun maalataan tiloja, joissa oleskellaan paljon, kuten asuinhuoneita. Maali antaa seinille kauniin, himmeän pinnan, ja se on saatavana useissa eri sävyissä, joten voit valita juuri haluamasi värisävyn.

Tikkurilan Harmony-maalia suositellaan käytettäväksi sisätiloissa, ja se soveltuu hyvin esimerkiksi kipsilevyille, tasoitetuille pinnoille, betonille, tiilelle, tapetille ja aiemmin maalatuille pinnoille. Ennen maalaamista on kuitenkin aina suositeltavaa tarkistaa maalin käyttöohjeet ja varmistaa, että pinta on puhdas ja kunnolla esikäsitelty.

Lähetä viesti