Kodin remontit Oulu

124,00 400,00 

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi meille, niin toteutamme remontin suunnitelmien mukaan. Hoidamme kaikki remonttiin liittyvät työt puolestasi ammattitaidolla ja pääset pian nauttimaan kotisi uudesta ilmeestä ja muutoksista.

SKU N/A Osasto

Lisätiedot

Kodin remontit Oulussa

Kodit on tehty elettäviksi, käytettäviksi ja elämä rennosti nautittavaksi. Me remontoimme koteja ratkaisuilla, jotka on tehty käyttöön, ei kiiltokuvaelämään.

Kotien remontointi on meille luottamustoimi, johon suhtaudumme rehellisyydellä, ammattitaidolla ja täydellä sydämellä.

Olemme paikallinen remppafirma, jolle luottamus on elinehto. Uskomme syvästi, että laadukkaille ja käyttötarkoituksen mukaisille remonteille on paikkansa asiakkaiden ja käyttäjien elämässä.

Palvelemme Oulun alueella. Teemme sen rehdisti ja reilusti tavarantoimittajia ja alihankkijoita kunnioittaen sekä paikallisesti palvellen.

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme palvella teitä parhaiten.

Olipa kyse sitten pienestä pintaremontista tai isommasta remontista. Kodin remontit kannattaa suunnitella huolella, koska remonttien aikataulu saattaa helposti venyä ja budjetti kasvaa turhan suureksi. Etukäteen suunnittelemalla remontin kustannukset pysyvät hallinnassa ja projekti valmistuu suunnitellussa aikataulussa.

LVIS-työt ja -asennukset

 

Huolehdimme remonttien, vuokra-asuntojen asukasvaihdon ja taloyhtiöiden sekä kiinteistöjen kunnossapidon yhteydessä, että LVIS-työt ja asennukset tulevat tehdyksi ammattitaidolla pätevien urakoitsijoiden toimesta.

Inspiroivien kuvien katsominen on hyvä tapa aloittaa suunnittelu. Sen jälkeen käyt läpi mitä todella haluat tehdä. Haluatko muuttaa tilaratkaisua, suurentaa keittiötä vastaamaan tarpeitasi paremmin vai haluatko vain vaihtaa tasot ja keittiökaappien ovet?

Seinien maalaus on helppo ja nopea tapa uudistaa kodin tunnelmaa.

Lattiaremontilla on yhtä suuri vaikutus koko kodin yleisilmeeseen kuin seinäpintojen maalaamisella. Remontissa on varauduttava mahdollisiin yllätyksiin, joita vanhan lattian alla saattaa olla. Vanha lattia saattaa olla esimerkiksi rakennettu epätasaiselle pohjalle tai rakenteisiin on voinut päästä kosteutta. Lattian asennus on usein helppo ja nopea toimenpide. Esimerkiksi laminaatti-, parketti- ja vinyylilattiat ovat käyttövalmiita heti asennuksen jälkeen. Lattian uusiminen voidaan toisinaan toteuttaa myös vanhan lattian päälle tai vanha puulattia voidaan uusia hiomalla ja lakkaamalla uuden veroiseksi.

Voit hoitaa osan työvaiheista myös itse, jos vain rohkeutta ja aikaa löytyy tekemiseen.

Tuumasta toimeen

Kun remontin työnjako on tehty, voit tilata remontin ja sopia asentajan kanssa aikatauluista. Tuotteiden toimitus vie aina oman aikansa ja vaikuttaa remontin aikatauluun. Tilaa myös mahdollinen asbestikartoitus ja näytteenotto, jos rakennus on valmistunut 1994 tai sitä aiemmin. Peruspurkutyöt voidaan aloittaa, mikäli asbestia ei ole. Asbestia sisältävien rakenteiden purku tulee tilata luvat omaavalta  asbestipurkuyhtiöltä, joka huolehtii asianmukaisesta toiminnasta. Tee tarvittaessa taloyhtiölle ilmoitus remontistasi hyvissä ajoin ennen töiden aloittamista. Taloyhtiöllä on omat vaatimukset taloyhtiössä tehtäville remonteille.

Remontointi asutussa asunnossa vaatii hyvää yhteistyötä molemmilta osapuolilta.

Kun remontti on valmis, taloyhtiön edustaja/valvoja tarkastaa sähkö- ja putkitöiden asianmukaisuuden ja kirjaa mahdolliset muutokset taloyhtiön kirjoihin.

Taloyhtiön hallituksella on tärkeä tehtävä selvittää, miten osakkaat haluavat kehittää omaisuuttaan. Hallituksessa voi vaikuttaa taloyhtiön asioiden hoitamiseen, asumisviihtyvyyteen ja omaisuuden arvoon remonttien kautta.

Korjaus- ja perusparannushankkeissa hallituksen tehtävät liittyvät toisaalta päätöksen valmisteluun yhtiökokoukselle ja toisaalta hankkeen toteuttamiseen yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti. Hallituksen tehtävänä on valmistella asia sellaiseen kuntoon, että yhtiökokous voi tehdä siitä päätöksen. Usein käytännön selvitystyön tekee isännöitsijä ja vie tuloksen ensi vaiheessa hallituksen käsiteltäväksi.

Luotettava remonttikumppani auttaa taloyhtiön hallitusta hoitamaan taloyhtiön remontit aikataulussa, nopeasti ja ammattitaidolla.

Lähetä viesti